ช้างไม่อาจทำอันตรายพระพุทธเจ้า
         พระเทวทัตศิษย์ทรยศของพระพุทธเจ้า ติดสินบนนายควาญช้างให้ปล่อยช้างตรงไปจะประหารพระบรมศาสดา แต่ด้วยพระเมตตาจิตของพระองค์ ช้างกลับไปคุกเข่าอยู่ต่อหน้าพระพักตร์

The Elephant Couldn't Hurt the Buddha

Bribed by Devadatta, the rebel disciple of the Buddha, the mahout let the elephant charge to kill the Master. But through the Lord's loving kindness the elephant knelt down in front of the Buddha.