การถวายพระเพลิงพระพุทธสรีระ
         พระพุทธสาวกและเหล่ากษัตริย์มัลละแห่งกรุงกุสินารา จัดการถวายพระเพลิงพระพุทธสรีระ

Cremation of the Buddha's Body

The Lord's spiritual disciples and groups of Malla monarchs of Kusinara arranged the cremation of the Master's body