การแจกพระบรมสารีริกธาตุ
         โทณพราหมณ์ ได้รับมอบหมายให้แจกพระบรมสารีริกธาตุและพระอังคารแก่อาณาจักรต่างๆ ซึ่งส่งทูตมาขอรับส่วนแบ่ง

Distribution of His Relics
        Dona, the Brahmin, was entrusted to distribute the Buddha's relics and ashes to various kingdoms which sent their messengers to ask for some portions.